Gå til sidens indhold

Alle nyheder

 • DSL, JA og DM bliver større og stærkere sammen

  I dag lancerer DSL, JA og DM det faglige fællesskab BIO, der vil inspirere til, at grønne fagligheder samles, vidensdeler og debatterer det, der rører sig.

  Læs mere
 • FH: Din arbejdsgiver er nøglen til din efteruddannelse

  En ny undersøgelse fra Oxford Research, som Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) har fået foretaget, viser, at din arbejdsgivers positivitet over for efteruddannelse er en vigtig faktor, når du gerne vil efteruddanne dig

  Læs mere
 • Nyt panel skal skrue op for antallet af grønne iværksættere i Danmark

  Et nyt ekspertpanel skal komme med anbefalinger til, hvordan Danmark får endnu flere grønne iværksættere, som kan hjælpe med at indfri landets ambitiøse klimamål

  Læs mere
 • Det er i Vestjylland det sker …

  Som nyuddannet HOPI 17, kom jeg ud på anden side af det trygge miljø på Skovskolen i Nødebo. Alt var nyt og spændende og tildeles en smule angstprovokerende. Jeg kom med masser af gå på mod og var klar til at skulle sælge mig selv. Ingen kendte rigtig til uddannelsen i Vestjylland, så enten skulle jeg passe ind i et jobopslag eller også skulle jeg være med til at forme min egen stilling.

  Læs mere
 • Nyt samarbejde - Hvad betyder det for dig?

  Det nye fællesskab giver en stærkere fagforening med et skarpt fokus på biovidenskab i bredeste forstand. Organisationen vil kunne levere en markant profilering af fag- og ansættelsesområdet.

  Læs mere
Mit DSL